ORDU / ALTINORDU - Şehit Ersin Bacaksız İlkokulu

Mrt

Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyor, onların emaneti olan bu vatanı korumak için azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, ebediyete intikalinin 85. Yılında saygıyla anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını öğrenciler,veliler ve öğretmenler olarak büyük bir coşku ile kutladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ulusuna armağan ettiği bu en büyük bayram, hepimize kutlu olsun.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'nde deprem tatbikatı yapılmış olup öğrencilerimize gerekli eğitim verilmiştir.

Nis

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Uzaktan Eğitim Yakından İlgi Seti'ne "Kriz Durumunda Oyun" başlıklı yeni bir kılavuz eklediklerini belirterek, "Kriz durumlarında oyunun iyileştirici bir rolü vardır. Çocukların kaygı ve korkuları ile baş edebilmelerine, normale dönüldüğünü hissetmelerine, rahatlamalarına ve moral düzeylerinin yükselmesine yardımcı olmaktadır." dedi.