ORDU / ALTINORDU - Şehit Ersin Bacaksız İlkokulu

ORHAN ÖZTÜRK - OKUL MÜDÜRÜ

1960 Ordu doğumlu, İlk  Orta ve Lise Eğitimini Orduda tamamladıktan sonra 1978 Yılında Gazi Yüksek Öğretmen Okulu Fransızca Bölümünü kazandı . 1982  Yılında mezun oldu. 1983 Yılnında Afyon Endüstri Meslek Lisesine Fransızca Öğretmeni olarak atandı. Afyon Sincanlı Kazım Özer Ortaokulunda. Sinop Ayancık lisesinde görev yaptı 1990 Yılında Sinop Korucuk İlköğretim okuluna müdür olarak atandı. Sinop Fatih İlköğretim, İstiklal ilköğretim okullarında yönetici olarak çalıştı.2000 Yılında Ordu Gülyalı Turnasuyu Yatılı Bölge okulu Müdürlüğüne atandı. 2004 Yılında Ordu Merkez 19 Eylül İlköğretim Okulu 2010 Yılında Hürriyet Ortaokulu 2019 Yılında Şehit Ersin Bacaksız  İlk/Ortaokulu Müdürlüğüne atandı ve halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.